KAVVV Quiz
Aansluiting - maandag 20 mei 2024

DARTS-COMPETITIE

 

                                              

 

Aansluiting bij het KAVVV&FEDES Dartsverbond kost 30 euro ploeginschrijving + 10 euro per aangesloten speler.

Een vereniging kan inschrijven met meer dan 1 ploeg (A-ploeg, B-ploeg, ...). In dat geval is dus per ploeg 30 euro + 10 euro per speler aan het verbond verschuldigd door die vereniging.

De aansluitingen voor verenigingen of aanvullende ploegen van een vereniging worden jaarlijks afgesloten op 15/08.  Aansluitingen na die datum kunnen enkel in functie van eventueel nog openstaande plaatsen in de poules/reeksen.

  • Spelers mogen op dezelfde spelavond niet voor 2 verschillende ploegen van dezelfde vereniging uitkomen.  Omwille van deontologische redenen (avonduur en -activiteit in horecazaken) wordt de minimumleeftijd voor aan te sluiten spelers bepaald op 15 jaar.  Enkel het hoofdbestuur kan hierop een uitzondering toestaan.
  • Bij een vereniging aangesloten spelers kunnen in de loop van het lopende seizoen niet van ploeg veranderen.  Hierop kan enkel een uitzondering worden toegestaan wanneer de huidige club van de speler in de loop van het jaar algemeen forfait zou geven.  In dat geval worden alle leden van de stoppende ploeg beschouwd als vrije spelers die dan vrij bij een ander ploeg kunnen aansluiten.  Andere veranderingen van ploeg kunnen enkel in het tussenseizoen : periode juni-juli-augustus.

 

Download hier het inschrijvingsformulier

 

  

 

Verstuur het ingevulde en ondertekende formulier naar

KAVVV&FEDES - Secretariaat 

Statiestraat 8  in  2070 Zwijndrecht